Ga naar hoofdinhoud

Groot scherm nodig?
Kies voor ons LED-scherm

Is er binnenkort een gelegenheid of evenement waar jij een groot scherm voor nodig hebt? Bij TS-Productions kun je snel en eenvoudig een LED-scherm huren. Dit is ideaal voor beurzen, poppodia, tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd oor de live-registraties van evenementen. Door een ruim assortiment van panelen is het mogelijk ieder formaat scherm te realiseren.

50% korting voor
een tweede dag huren

Wist je dat er hele mooie actie loopt: 50% korting op de tweede dag huren van een LED-scherm! Wil jij graag een groot scherm gebruiken binnenkort? Neem snel contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Kenmerken LED-scherm

Wanneer je een groot scherm voor op een beurs of voor een live-registratie nodig hebt, dan wil je uiteraard wel een LED-scherm dat scherp en helder beeld laat zien. De standaardformaten zijn altijd mogelijk, maar door de losse panelen kan elk formaat gecreëerd worden. Daarnaast heb je bij de huur van een groot scherm bij TS-Productions 4,8 mm pixeldichtheid.

Bij evenementen willen mensen vaak graag een live registratie uitzenden. Onze geavanceerde camera’s zorgen ervoor dat alle belangrijke momenten perfect worden opgenomen. De videosignalen zijn volledig draadloos en worden rechtstreeks uitgezonden op haarscherpe schermen. Zo kan iedereen meegenieten van jouw live registratie. Of je het scherm nu graag binnen of buiten wilt installeren, met onze waterdichte schermen bepaal je het allemaal zelf.

Persoonlijke service
bij jouw LED-scherm

Van tevoren bespreken we duidelijk wat jouw eisen zijn: Waar het LED-scherm voor gebruikt wordt, welke content er wordt getoond, waar het geplaatst wordt en hoe het opgehangen kan worden. Nadat alles is besproken, ontvang je een vrijblijvende offerte.

Wij staan je graag te hulp. Op de afgesproken plek en tijd zorgt TS-Productions voor de volledige installatie van het LED-scherm. De op- en afbouw wordt geregeld, waarbij alles netjes wordt aangesloten. Indien nodig, ontvang je duidelijke gebruiksinstructies. Zo kun je ook zelf het LED-scherm bedienen.

Back To Top